De Maanstekerij

Asbest Consulting en niks anders dan asbest

Klant

Asbest consulting

Categorie

Branding, webdesign, ontwerp

Briefing

Hotter dan hot. Asbestinventarisatie. Freddy en Thomas contacteerden ons om hen te helpen met hun strategie, identiteit en beleving. De tijd drong want 23/11/2022 werd een dag die de geschiedenisboeken ging halen. Het was vanaf dan verplicht om een asbestattest te hebben bij de verkoop van een wooneenheid gebouwd voor 2001.

Het verhaal

Na een diepgaand verkennend gesprek waren we meteen geïnspireerd om hen verder te ondersteunen. Een grondige concurrentieanalyse gaf ons inzicht in hoe er wordt ingespeeld op angst. Angst kan verlammend werken, maar mensen willen met zekerheid een huis kopen, wetende of er asbest is en welke oplossingen beschikbaar zijn. In onze hedendaagse cultuur staat duurzaamheid centraal, en mensen zijn bereid daaraan bij te dragen.

Met deze positieve vooruitzichten zijn we aan de slag gegaan om hun verhaal visueel te presenteren en te overwegen via welke kanalen ze hun doelgroep het beste kunnen bereiken.

Het resultaat

Het resultaat is verbluffend. We hebben een krachtige herkenbaarheid gecreëerd. Met een slim online systeem, speciaal op maat gemaakt voor de ADI's en de klanten, hebben we alles naadloos geïntegreerd. De consistente branding vind je overal terug: op roll-up banners, naamkaartjes, website, presentaties, flyers, en nog veel meer. En daar blijft het niet bij. We hebben ook social media slim ingezet om hun boodschap wijdverspreid te verspreiden. Daarnaast hebben we geanimeerde beelden geïntegreerd om dynamische en boeiende visuele content te creëren die de aandacht van hun doelgroep vasthoudt.

Zet je merk in brand.

Klaar voor de volgende stap in het avontuur van je organisatie? Ook wij willen niet liever dan dat je overtuigt en inspireert. Dat je een écht merk wordt met de uitstraling die je verdient.
Soit, weet je wat, kom gewoon eens een koffietje drinken.

branding studio

nieuwsgierig?

Elke maand geven we échte voorbeelden, handige tips en een minuutje wonderlijke tijdverspilling. Echt iets voor jou.

©2023 De Maanstekerij
BE0847.235.810
RPR Mechelen