De Maanstekerij

Ontwerp

Je vormgeving heeft een enorme invloed op hoe mensen jouw merk zien en beleven. Het is als de kleren die je draagt, die bepalen hoe anderen je zien. Het draait allemaal om de juiste indruk maken. Het moet passen bij wat je wil uitstralen en hoe je wil dat mensen jouw merk onthouden.
03

Stationary

Stationary is belangrijk omdat het elke dag bijdraagt aan de herkenbaarheid en consistentie van je merk. Naamkaartjes, briefpapier, enveloppen, notablokken,... Door het gebruik van consistente logo’s, kleuren, typografie en andere merkelementen op verschillende stationary-items, kan een merk een coherente en professionele uitstraling behouden in alle communicatie-uitingen. Het helpt ook bij het opbouwen van merkloyaliteit en vertrouwen bij klanten, omdat ze het merk gemakkelijk kunnen herkennen en identificeren.
Visitekaartjes
Enveloppen
Briefpapier
Factuurpapier
Autobestickering
Gevelbelettering
01
02

Promotiemateriaal

Promotiemateriaal geeft smaak en brengt alles tot leven. Het vergroot je zichtbaarheid, laat mensen weten wie je bent, waar je voor staat, en nodigt hen uit om deel te nemen aan jouw verhaal.

Als je het slim aanpakt en trouw blijft aan je merkstrategie en -stijl, kan je met brochures, posters, advertenties, banners en zelfs merchandise een diepe connectie smeden met je doelpubliek. Je doet ze al watertanden nog voor ze willen kopen.

Advertenties
Posters
Banners
Direct mail
Merchandise
Flyers

Magazines en
presentaties

Magazines en bedrijfspresentaties zijn waardevolle instrumenten voor je bedrijf. Ze bieden tal van mogelijkheden voor branding, klantbetrokkenheid, marketing, communicatie en ondersteuning bij je verkoopproces. 

Ze zijn als verhalenboeken voor je merk, en het laatste wat je wilt is dat mensen in slaap vallen tijdens het lezen. Zorg er dus voor dat ze aantrekkelijk zijn en relevant voor je doelgroep. Vertel jouw merkboodschap als een meeslepend verhaal dat niemand wil missen.

 

Magazines
Bedrijfspresentaties
Brochures
PowerPointpresentaties
03
04

Verpakking

Verpakking speelt een cruciale rol binnen branding. Ze trekken de aandacht, wekken nieuwsgierigheid op en beloven. Als je product het cadeau is, dan is de verpakking de glimlach op het gezicht van de ontvanger. Want je klant koopt niet zomaar een product. Hij koopt jou, de relatie met je merk, je verhaal, de magie.

Een doordachte verpakkingsstrategie kan helpen bij het opbouwen van merkloyaliteit en het succesvol positioneren van het product in de markt.

Inpakpapier
Stickers
Pop-up
Folies
Inpakdoosjes

Email marketing

E-mailmarketing is een krachtig gereedschap om in contact te blijven met je publiek, hen te informeren, te prikkelen, inspireren en zelfs een vleugje plezier te brengen. Het is na al die jaren nog steeds één van de meest gebruikte en effectieve strategieën binnen branding en marketing. Het is een directe lijn met een loyale community die echt geïnteresseerd is in wat je te vertellen hebt.

Mailings krijgen hun aandacht, waardering, en het kan je merkverhaal echt tot leven brengen.

Klantenrelaties
Leadgeneratie
Promoties en aanbiedingen
Meetbaarheid
05
06

Inrichting en
bewegwijzering

Door de inrichting en bewegwijzering in je zaak goed af te stemmen op je merkidentiteit, kan je een onuitwisbare indruk achterlaten, de tevredenheid van je klanten en medewerkers naar nieuwe hoogten tillen, en hen efficiënt informeren. Wayfinding vertelt je klanten waar ze moeten zijn, wat ze kunnen verwachten en het laat ze zich welkom voelen.

Denk aan een goed ingerichte winkel als een spannend avontuur, waarbij elke bocht een nieuw hoofdstuk onthult.

Bewegwijzering
Plattegrond
Informatie
Pictogrammen

Motion design

Motion design of animatie is toverkunst in de wereld van visuele content. Het geeft beelden leven, voegt beweging toe en vangt de aandacht. Het is als schilderen met bewegende penseelstreken, en het vraagt om een flinke dosis creativiteit, technisch vernuft en een scherp oog voor detail.

In social media is de kracht ervan al bewezen, maar ook je presentaties krijgen er boost door. Je kan je verhaal zo krachtig maken dat het niet alleen gezien, maar ook gevoeld wordt en blijft hangen.

Animatie
Interactieve presentaties
Productdemonstraties
07

Zet je merk in brand.

Klaar om je bedrijf in een nieuw jasje te steken? Wij helpen je met een sterke vormgeving van je stationary, promotiemateriaal, verpakking, magazines, mailings en animaties voor een professionele uitstraling en indrukwekkende merkbeleving.
Soit, weet je wat, kom gewoon eens een koffietje drinken.

branding studio

nieuwsgierig?

Elke maand geven we échte voorbeelden, handige tips en een minuutje wonderlijke tijdverspilling. Echt iets voor jou.

©2023 De Maanstekerij
BE0847.235.810
RPR Mechelen