De Maanstekerij

Webdesign

Als ontwerp je merk doet leven, is je website is het kloppende hart van je online merk. Het is de digitale etalage die je marketingdoel helpt en de emotionele band met je publiek versterkt. Het moet mensen aanspreken op een manier die hen laat glimlachen en zegt: “Dit is waar ik wil zijn.”
02
01

Structuur

Een website begin je niet zomaar te bouwen met de natte vinger, of op basis van eender welke
andere website. Dat kan alleen maar frustratie geven. Niet goed voor je merkbeleving.

We maken dus eerst grondig ons huiswerk, analyseren alle inhoud en werking, en geven ze
structuur. Die zetten we vervolgens om naar interactieve blauwdrukken, de wireframes. Alles
gebeurt online, en je kan er al perfect door navigeren, zodat je precies ziet hoe het zal werken en kan bijsturen.

Contentstructuur
Wireframes

Design

Pas als de structuur en de wireframes helemaal op punt staan, beginnen we aan de volgende stap: het design! Hier komt de website echt tot leven, met alle kleuren, vormen en stijl die bij jouw merk passen.

We leggen de vormgeving over de wireframes zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Op dit moment weet je ook welke inhoud je nodig hebt en kan je beginnen schrijven. Of wij doen dat voor jou, inclusief sprekende beelden die perfect passen binnen je merkidentiteit.

Homepage
Overige pagina’s
02
03

Development

Wanneer we het design beginnen te ontwikkelen, zijn er geen onverwachte complicaties of extra kosten omdat alles qua inhoud, structuur en design al werd vastgelegd.

We werken je website uit in het platform van jouw keuze (Wordpress, Sitemanager,...), met bestaande, extra functionaliteiten, of we ontwikkelen ze op jouw maat. We integreren de apps die je al gebruikt, zoals je e-mailmarketing,

CMS
Basisstyling
Functionaliteiten
Databases

Lancering

En dan breekt de grote dag aan. Nadat we grondig hebben gecontroleerd of alles werkt zoals het hoort, lanceren we je nieuwe website. Natuurlijk doen we het zoals het hoort: je SEO staat goed, online advertenties staan klaar, en je mailing en social media-posts om de nieuwe start te onthullen.

Het lanceren van je website is als de grote opening van een nieuw restaurant. Alles moet perfect zijn, zodat je bezoekers een geweldige merkbeleving krijgen.

Debugging
Testing
04

Zet je merk in brand.

Klaar voor die nieuwe website op jouw maat? Wij helpen je om je bezoekers een geweldige merkbeleving te geven die ze glimlachend blijven herinneren en met anderen willen delen. 
Soit, weet je wat, kom gewoon eens een koffietje drinken.

branding studio

nieuwsgierig?

Elke maand geven we échte voorbeelden, handige tips en een minuutje wonderlijke tijdverspilling. Echt iets voor jou.

©2023 De Maanstekerij
BE0847.235.810
RPR Mechelen