De Maanstekerij

Waar sport, cultuur en jeugd hand in hand gaan

Klant

Brieleke

Categorie

Branding, webdesign, ontwerp

Briefing

Het Brieleke, een veelzijdig centrum waar jeugd, cultuur en sport samenkomen, stond voor een belangrijke uitdaging. Het moest dienen als een verbindend element binnen de gemeenschap en tegelijkertijd een breed scala aan doelgroepen aanspreken, van jong tot oud, van sportliefhebbers tot cultuurfanaten. De noodzaak voor een sterke branding was cruciaal.

Het verhaal

De dringende noodzaak van een solide branding voor het Brieleke kan niet worden onderschat. Deze veelzijdige locatie moest niet alleen fungeren als een baken van samenhorigheid, maar ook als een magnetische aantrekkingskracht voor een mix van individuen: jong en oud, fanatieke sporters en fervente kunstliefhebbers. De juiste branding zou niet alleen het imago van het Brieleke verbeteren, maar ook de betrokkenheid van deze diverse groepen vergroten, de zichtbaarheid maximaliseren en de activiteiten en evenementen laten floreren. Het smeden van een onvergetelijk merk zou fungeren als de krachtige motor achter onze ambitie om Het Brieleke te transformeren tot het kloppende hart van de gemeenschap.

Bovendien hebben we met zorgvuldig gekozen hoofdkleuren gewerkt, elk passend bij een specifieke doelgroep, om de herkenbaarheid te vergroten. Deze kleuren spreken niet alleen visueel tot de verbeelding, maar fungeren ook als symbolen van inclusiviteit en diversiteit, waardoor Het Brieleke een plek is waar iedereen zich welkom en vertegenwoordigd voelt.

Het resultaat

Dankzij de doordachte brandingstrategie is het Brieleke getransformeerd tot een herkenbaar en inclusief centrum in de gemeenschap. De branding heeft niet alleen het imago van het Brieleke verbeterd, maar heeft ook de betrokkenheid van diverse doelgroepen vergroot aan de hand van een strakke en duidelijke website, socialmedia-templates, programmabrochures, flyers, banners langs de weg,...

Zet je merk in brand.

Klaar voor de volgende stap in het avontuur van je organisatie? Ook wij willen niet liever dan dat je overtuigt en inspireert. Dat je een écht merk wordt met de uitstraling die je verdient.
Soit, weet je wat, kom gewoon eens een koffietje drinken.

branding studio

nieuwsgierig?

Elke maand geven we échte voorbeelden, handige tips en een minuutje wonderlijke tijdverspilling. Echt iets voor jou.

©2023 De Maanstekerij
BE0847.235.810
RPR Mechelen