De Maanstekerij

When history meets fun

Klant

Jacques

Categorie

Branding, ontwerp

Briefing

Het Jacob Jordaenshuis moest een opwindende evenementenlocatie worden voor Eventsfactory.We gaven ze een speelse branding met een rock ´n´ roll-kantje en vol geschiedenis...

Het verhaal

Dankzij de gedurfde visie en de doordachte uitvoering van Eventsfactory is het Jacob Jordaenshuis getransformeerd tot een opmerkelijke evenementenlocatie. De neonverlichting, gouden accenten en groentinten hebben een sfeer gecreëerd die gasten betovert. Niet alleen de locatie en meubilair moesten magie creëren. Alles moest 'Jacques' uitademen! Het behangpapier, de schorten, de menukaartjes, flyers en wayfinding-elementen dragen bij aan deze ervaring én niet onbelangrijk... alles is nét dat tikkeltje stoerder dan anders.

Het resultaat

De samenhang tussen het interieur en de branding heeft de ervaring van klanten versterkt. Ze voelen zich ondergedompeld in een coherente wereld waarin elk detail klopt. Dit heeft geleid tot enthousiaste reacties van klanten, die de locatie nu beschouwen als een topbestemming voor evenementen. Het Jacob Jordaenshuis is niet alleen een fysieke ruimte, maar een levendige en betekenisvolle omgeving geworden, waar klanten en gasten zich thuis voelen en herinneringen opbouwen.

Zet je merk in brand.

Klaar voor de volgende stap in het avontuur van je organisatie? Ook wij willen niet liever dan dat je overtuigt en inspireert. Dat je een écht merk wordt met de uitstraling die je verdient.
Soit, weet je wat, kom gewoon eens een koffietje drinken.

branding studio

nieuwsgierig?

Elke maand geven we échte voorbeelden, handige tips en een minuutje wonderlijke tijdverspilling. Echt iets voor jou.

©2023 De Maanstekerij
BE0847.235.810
RPR Mechelen