De Maanstekerij

Fun, bijlwerpen en meer...

Klant

Malinaxe

Categorie

Branding, webdesign, ontwerp

Briefing

Stap binnen in een wereld waar stoer en toegankelijk hand in hand gaan. Bij Malinaxe draait alles om plezier, avontuur en het delen van memorabele momenten met vrienden, familie en nieuwe kennissen. Deze branding en website zijn ontworpen met één doel voor ogen: een plek creëren waar iedereen zich welkom voelt, ongeacht hun achtergrond of ervaring met bijlwerpen.

Het verhaal

De keuze om een sterke merkidentiteit te ontwikkelen is echt bewonderenswaardig. Het zorgt ervoor dat Malinaxe zich onderscheidt in de drukke wereld om ons heen. Deze identiteit weerspiegelt perfect de sfeer die je wilt bieden: stoer en toegankelijk. Bovendien maakt het logo en huisstijl Malinaxe direct herkenbaar, wat cruciaal is om potentiële klanten aan te trekken.

Foto's: Sven Van Haezendonck

Het resultaat

Een krachtige branding en een doordachte website waren de allereerste stappen op weg naar het succes van Malinaxe. Ze dienen niet alleen om klanten aan te trekken, maar ook om een blijvend positieve indruk achter te laten en langetermijnklantenrelaties op te bouwen. Het is dan ook van essentieel belang om het boeken van afspraken online mogelijk te maken. Dit verlaagt de drempel voor mensen die het café willen bezoeken. Het gebruiksvriendelijke boekingssysteem heeft zich al bewezen, aangezien de boekingen soepel en gestaag binnenstromen.

Foto's: Sven Van Haezendonck

Zet je merk in brand.

Klaar voor de volgende stap in het avontuur van je organisatie? Ook wij willen niet liever dan dat je overtuigt en inspireert. Dat je een écht merk wordt met de uitstraling die je verdient.
Soit, weet je wat, kom gewoon eens een koffietje drinken.

branding studio

nieuwsgierig?

Elke maand geven we échte voorbeelden, handige tips en een minuutje wonderlijke tijdverspilling. Echt iets voor jou.

©2023 De Maanstekerij
BE0847.235.810
RPR Mechelen